Čia sēklas ir mūsdienu jaunatklājums. Manā bērnībā par tādām neviens nerunāja un nezināja, bet laiki ir gājuši uz priekšu un mūsu ēdienkartē šīs mazās, bet jaudīgās sēkliņas ir ienākušas jau kā ikdienas sastāvdaļa gan bērniem, gan arī mums, vecākiem. Čia sēklas ir patiešām noderīgs papildu enerģijas avots, kas viegli uzsūcas un dod sāta sajūtu. Čia sēklaās ir lielāks Omega-3 un Omega-6 taukskābju saturs kā linsēklās, tāpēc jo īpaši noderīgas tās ir bērnu attīstībai. Papildus garšai šim pudiņam varu ieteikt pievienot kvalitatīvu kļavu sīrupu vai kādu ievārījuma karoti, lai deserts kļūtu vēl gardāks.
Glāzē ar kokosriekstu pienu pievieno čia sēklas. Kārtīgi samaisa, nogaida 2 min un samaisa vēlreiz. Liek ledusskapī atdzesēties uz vismaz stundu. Kad pudiņš ievilcies, gabaliņos sagriež mango. Kārto apakšā, pāri pārliek pudiņu un pa virsu pārlej sablenderētās zemenes. Var dekorēt ar kokosriekstu skaidiņām.