5 olas
5 ēk miltu
5 ēk cukura
1 tk vaniļas cukura
3/4 glāzes svaigi spiestas biešu sulas vai 1 tūbiņa Oetker pārtikas krāsviela
Krēmam:
300g maskarpones siera
100g pūdercukura
50g sviesta
Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem. Atdala olu dzeltenumus no baltumiem. Dzeltenumus puto kopā ar cukuru un vaniļu līdz izveidojusies gaiša un viendabīga masa. Pievieno biešu sulu vai krāsvielu. Pievieno miltus. Atsevišķā bļodā puto olu baltumus līdz iegūtas stingras putas. Olu baltumus iecilā mīklas masā līdz veidojas viendabīga masa. Cepešpannā iekāj cepamo papīru. Ielej mīklu un līdzeni izlīdzina.
Liek cepties apmēram 25min jeb kamēr iedurot mīklā ar sērkociņu, pie tā nekas nepielīp.
Kad rulete izcepusies, ņem to ārā no pannas un apmet otrādāk uz virsmas. Noņem cepamo papīru. Uz tās pašas augšējās ruletes virsmas, smērē krēmu. Kad krēms uzsmērēts, ruleti sarullē, ietin cepamajā papīrā un ļauj atdzist. Atceries, ka visvieglāk to būs sarullēt, kamēr vēl silta!