Tandoori burgers naan maizē

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

300 g vistas maltā gaļa
50 g lociņi
12 g Indijas Tandoori garšviela
2 ēdamkarotes auksts ūdens
1 gab. naan pitas maizītes
50 g gurķi
50 g burkāni
30 g sarkanie sīpoli
5 g kinza
1 ēdamkarote citronu sula
5 g piparmētras
½ tējkarote kumīns
200 g grieķu jogurts
½ tējkarotes sāls
½ tējkarotes pipari
2 ēdamkarotes eļļa cepšanai

Tandoori burgers naan maizē

Kopējais
laiks
16 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
6 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Bļodā sajauc malto gaļu ar sakapātiem lociņiem, ūdeni un Tandoori garšvielu.
2
No masas veido burgeru plācenīšus.
3
Piestā saberž kinzu, piparmētras, sāli, piparus, citronu sulu un kumīnu.
4
Iemaisa grieķu jogurtu, liek ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
5
Pannā uzkarsē eļļu un cep burgerus aptuveni 5 minūtes no katras puses uz vidējas uguns.
6
Uzkarsē naan maizi, pārgriež uz pusēm, uz katra gabala uzsmērē grieķu jogurtu.
7
Liek apcepto burgeru, svaigu gurķi, strēmelēs sagrieztu burkānu un sarkano sīpolu.