Tandoori burgers naan maizē

Kopējais laiks:
16 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
6 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

300 g vistas maltā gaļa
50 g lociņi
12 g Indijas Tandoori garšviela
2 ēdamkarotes auksts ūdens
1 gab. naan pitas maizītes
50 g gurķi
50 g burkāni
30 g sarkanie sīpoli
5 g kinza
1 ēdamkarote citronu sula
5 g piparmētras
½ tējkarote kumīns
200 g grieķu jogurts
½ tējkarotes sāls
½ tējkarotes pipari
2 ēdamkarotes eļļa cepšanai

Pagatavošana

1.
Bļodā sajauc malto gaļu ar sakapātiem lociņiem, ūdeni un Tandoori garšvielu.
2.
No masas veido burgeru plācenīšus.
3.
Piestā saberž kinzu, piparmētras, sāli, piparus, citronu sulu un kumīnu.
4.
Iemaisa grieķu jogurtu, liek ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
5.
Pannā uzkarsē eļļu un cep burgerus aptuveni 5 minūtes no katras puses uz vidējas uguns.
6.
Uzkarsē naan maizi, pārgriež uz pusēm, uz katra gabala uzsmērē grieķu jogurtu.
7.
Liek apcepto burgeru, svaigu gurķi, strēmelēs sagrieztu burkānu un sarkano sīpolu.