Krāsainā ķirbju krēmzupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Krēmam:
30 g kazas siers
30 g skābais krējums
1 g ķiploki
½ ēdamkarotes olīveļļa
300 g sviesta ķirbis
15 g sviests
170 g burkāni
10 g ķiploki
½ dārzeņu buljona kubiņš
80 g ūdens
2 g kajennas pipari
1 g čili
250 g kokosriekstu piens
50 g ķiršu tomāti WELL DONE
3 g ķiploki
20 g mandeles
10 g spinātu lapas

Krāsainā ķirbju krēmzupa

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Ķirbi, burkānus un ķiplokus nomizo un sagriež smalkos gabaliņos.
2
Katliņā liek sviestu, izkausē, pievieno ķirbi, burkānus un ķiplokus. Karsē uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot.
3
Mandeles sagriež šķēlītēs, liek uz pannas un apgrauzdē.
4
Tomātus sagriež uz pusēm. Uzkarsē pannu ar nelielu eļļas daudzumu, liek tajā tomātus ar griezuma vietu uz leju, piespiež ķiploka daiviņu, pārber sāls šķipsnu un čili un cep 2 - 4 minūtes.
5
Katliņā pie apceptajiem dārzeņiem pievieno ūdeni, buljona kubiņu, kokosriekstu pienu un Kajennas piparus. Visu apmaisa un vāra uz mazas uguns, kamēr dārzeņi ir mīksti.
6
Pagatavo krēmu. Bļodiņā liek kazas sieru, skābo krējumu un eļļu, var pievienot mazu daiviņu ķiploka. Visu sablendē krēmā.
7
Kad dārzeņi kļuvuši mīksti, zupu sablendē viendabīgā masā.
8
Pasniedz ar spinātu lapiņām, kazas siera krēmu, tomātiem un mandelēm.