Ķirbi, burkānus un ķiplokus nomizo un sagriež smalkos gabaliņos.
2.
Katliņā liek sviestu, izkausē, pievieno ķirbi, burkānus un ķiplokus. Karsē uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot.
3.
Mandeles sagriež šķēlītēs, liek uz pannas un apgrauzdē.
4.
Tomātus sagriež uz pusēm. Uzkarsē pannu ar nelielu eļļas daudzumu, liek tajā tomātus ar griezuma vietu uz leju, piespiež ķiploka daiviņu, pārber sāls šķipsnu un čili un cep 2 - 4 minūtes.
5.
Katliņā pie apceptajiem dārzeņiem pievieno ūdeni, buljona kubiņu, kokosriekstu pienu un Kajennas piparus. Visu apmaisa un vāra uz mazas uguns, kamēr dārzeņi ir mīksti.
6.
Pagatavo krēmu. Bļodiņā liek kazas sieru, skābo krējumu un eļļu, var pievienot mazu daiviņu ķiploka. Visu sablendē krēmā.
7.
Kad dārzeņi kļuvuši mīksti, zupu sablendē viendabīgā masā.
8.
Pasniedz ar spinātu lapiņām, kazas siera krēmu, tomātiem un mandelēm.