Dzelteno tomātu gaspačo ar mocarellas sieru un bazilika pesto

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

600 g dzeltenie tomāti
70 g olīveļļa
4 g svaigs baziliks
10 g baltvīna etiķis
3 g sāls
2 g malti pipari WELL DONE
125 g mocarellas siers
15 g pesto
100 g maize pasniegšanai
3 g svaigas bazilika lapiņas dekorēšanai

Dzelteno tomātu gaspačo ar mocarellas sieru un bazilika pesto

Kopējais
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Virtuves kombainā vai blenderī liek tomātus, baziliku, sāli, piparus un baltvīna etiķi.
2
Blenderim darbojoties, lēnām pievieno eļļu, līdz ir sasniegta nepieciešamā konsistence.
3
Gaspačo lej cauri sietam.
4
Gaspačo servē bļodās ar sapluinītu mocarellas sieru, pesto un svaigu baziliku.
5
Piekož maizīti.