Aukstā tomātu zupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Zupas biezumam
150 g tomāti
40 g sarkanie sīpoli
120 g mini paprikas
100 g gurķi
Zupas šķidrumam
3 g kinzas kātiņi
50 g gurķi
60 g mini paprikas
100 g smalcināti tomāti savā sulā
40 g sīpoli
½ tējkarotes čili
no 1 gab. laimu sula
3 g sāls
Piedevām
150 g čabata
25 g Parmas siers
35 g smēriņš ar ceptu sarkano papriku
5 g kinzas lapiņas

Aukstā tomātu zupa

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Kinzu var aizstāt ar pētersīļiem. Atsvaidzinoša, pikanta un kraukšķīga.
1
Sagriež kubiņos visas zupas biezuma sastāvdaļas.
2
Gatavo zupas šķidrumu. Dārzeņus sagriež lielākos gabaliņos. Liek blenderī visas sastāvdaļas, kas norādītas zupas šķidrumam.
3
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai. Sagriež maizi apmēram 1 cm biezās šķēlēs. Pusei uzliek sieru, otrai pusei – smēriņu. Cep 5–10 minūtes.
4
Šķīvī vai bļodiņā lej zupas šķidrumu, pa virsu liek sagrieztos dārzeņus, dekorē ar kinzas lapiņām un pasniedz ar maizes grauzdiņiem.