Pāris reižu mēnesī vakariņās noteikti iederēsies kāda sezonāla krēmzupa. Čedaras siers šai krēmzupai, kas citādi būtu maiga, piešķir patīkamu pikantumu.
Pagatavošana
Katliņā sakarsē olīveļļu un apcep tajā sīpolus ar šķipsniņu sāls. Pieliec puķkāpostus, pielej kausiņu buljona un pasautē 5 minūtes. Pielej atlikušo buljonu un vāri, līdz puķkāposti mīksti (apmēram 10-15 minūtes). Noņem katliņu no uguns un visu sablenderē. Pievieno Čedaras sieru, liec atkal katliņu uz uguns, samaisi un sildi, līdz Čedaras siers izkusis. Pasniedz, zupā ieberot sadrupinātus grissini.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Katliņā sakarsē olīveļļu un apcep tajā sīpolus ar šķipsniņu sāls. Pieliec puķkāpostus, pielej kausiņu buljona un pasautē 5 minūtes. Pielej atlikušo buljonu un vāri, līdz puķkāposti mīksti (apmēram 10-15 minūtes). Noņem katliņu no uguns un visu sablenderē. Pievieno Čedaras sieru, liec atkal katliņu uz uguns, samaisi un sildi, līdz Čedaras siers izkusis. Pasniedz, zupā ieberot sadrupinātus grissini.
Lai labi garšo!