4-6 porcijas
Pagatavošana
Lej katlā buljonu. Vistas gaļu sagriež strēmelēs un sīki sagriež ingveru un ķiploku. Vistu un garšaugus liek buljonā un uz lēnas uguns vāra 20 minūtes – līdz gaļa mīksta.
Pievieno nūdeles, sagrieztas sēnes, sojas mērci un garos posmos grieztu čili pāksti. Visu vāra vēl 3-4 minūtes – tik ilgi, cik norādīts gatavošanas ilgums uz nūdeļu paciņas.
Īsi pirms pasniegšanas pievieno bazilika lapas un, ja ir vēlēšanās, vēl mazliet sojas mērces.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Lej katlā buljonu. Vistas gaļu sagriež strēmelēs un sīki sagriež ingveru un ķiploku. Vistu un garšaugus liek buljonā un uz lēnas uguns vāra 20 minūtes – līdz gaļa mīksta.
Pievieno nūdeles, sagrieztas sēnes, sojas mērci un garos posmos grieztu čili pāksti. Visu vāra vēl 3-4 minūtes – tik ilgi, cik norādīts gatavošanas ilgums uz nūdeļu paciņas.
Īsi pirms pasniegšanas pievieno bazilika lapas un, ja ir vēlēšanās, vēl mazliet sojas mērces.
Lai labi garšo!