Pagatavošana
Katliņā sakarsē olīveļļu. Liec klāt sīpolus un ķiplokus, pievieno šķipsniņu sāls un timiāna lapiņas. Nedaudz apcep, lai tie kļūst mīksti, bet ne brūni. Pievieno kāļus, selerijas un cep 5 minūtes. Pieber 1 tējk. sāls.
Pielej buljonu un vāri 20 minūtes. Sablenderē un pievieno maskarpones sieru. Kārtīgi samaisi. Pasniedz ar Parmas sieru un pipariem.
Lai labi garšo!
Katliņā sakarsē olīveļļu. Liec klāt sīpolus un ķiplokus, pievieno šķipsniņu sāls un timiāna lapiņas. Nedaudz apcep, lai tie kļūst mīksti, bet ne brūni. Pievieno kāļus, selerijas un cep 5 minūtes. Pieber 1 tējk. sāls.
Pielej buljonu un vāri 20 minūtes. Sablenderē un pievieno maskarpones sieru. Kārtīgi samaisi. Pasniedz ar Parmas sieru un pipariem.
Lai labi garšo!