4 porcijas
Pagatavošana
Baltmaizi apsmērē ar sviestu plānā kārtiņā no abām pusēm un apgrauzdē cepeškrāsnī vai tosterī. Ierīvē to ar ķiploka daiviņu un salauž vai sagriež nelielos gabaliņos.
Liek blenderī konservētos tomātus, atlikušo ķiploka daiviņu, etiķi, ½ sarkanās paprikas, čili un sāli. Sablenderē viendabīgā masā.
Sagriež sīkos gabaliņos tomātu, dzelteno papriku, atlikušo pusi sarkanās paprikas un gurķi. Lej zupu bļodiņās, viducī liek sagrieztos dārzeņus. Porciju papildina ar mazliet eļļas un svaiga bazilika lapiņām. Karstās vasaras dienās zupu pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Baltmaizi apsmērē ar sviestu plānā kārtiņā no abām pusēm un apgrauzdē cepeškrāsnī vai tosterī. Ierīvē to ar ķiploka daiviņu un salauž vai sagriež nelielos gabaliņos.
Liek blenderī konservētos tomātus, atlikušo ķiploka daiviņu, etiķi, ½ sarkanās paprikas, čili un sāli. Sablenderē viendabīgā masā.
Sagriež sīkos gabaliņos tomātu, dzelteno papriku, atlikušo pusi sarkanās paprikas un gurķi. Lej zupu bļodiņās, viducī liek sagrieztos dārzeņus. Porciju papildina ar mazliet eļļas un svaiga bazilika lapiņām. Karstās vasaras dienās zupu pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.
Lai labi garšo!