Labs lasis gandrīz vienmēr arī nozīmē labas vakariņas.
Pagatavošana
Sakarsē krāsni līdz +220 grādiem. Sagatavo četras 20 x 20 cm kvadrātveida cepamā papīra loksnes. Uz katras uzliek laša filejas gabaliņu. Cukini ripiņas sajauc ar 2 ēdamkarotēm citrona sulas, sāli un pipariem.
Kārto vienādās daļās uz katras cepamā papīra loksnes. Lasi ierīvē ar sāli un melnajiem pipariem. Katru filejas gabaliņu liek virsū uz cukini. Ieloki cepamā papīra maliņas tā, lai papīrs cepoties pārklāj lasi
(ja ne visu, tad daļu). Liec krāsnī un cep 20 minūtes. Ņem ārā un pasniedz, pārslakot ar atlikušo citrona sulu.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Sakarsē krāsni līdz +220 grādiem. Sagatavo četras 20 x 20 cm kvadrātveida cepamā papīra loksnes. Uz katras uzliek laša filejas gabaliņu. Cukini ripiņas sajauc ar 2 ēdamkarotēm citrona sulas, sāli un pipariem.
Kārto vienādās daļās uz katras cepamā papīra loksnes. Lasi ierīvē ar sāli un melnajiem pipariem. Katru filejas gabaliņu liek virsū uz cukini. Ieloki cepamā papīra maliņas tā, lai papīrs cepoties pārklāj lasi
(ja ne visu, tad daļu). Liec krāsnī un cep 20 minūtes. Ņem ārā un pasniedz, pārslakot ar atlikušo citrona sulu.
Lai labi garšo!