16 gabali
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz +200°C. Kārtaino mīklu izrullē 2-3 mm biezumā un sagriež 8 trijstūros, apmēram tik lielos kā pusīte no tostermaizes šķēles. Liek uz plāts un cep aptuveni 10 minūtes – līdz mīkla uzpūtusies un brūngana. Gatavos trijstūrus plakaniski pārgriež uz pusēm.
Krūtiņu sagriež strēmelēs, liek uz pannas un apcep kraukšķīgu. Noņem no pannas. Sīpolus sagriež plānās pusripās un uz lēnas uguns cepina gaļas taukos, līdz tie sāk zeltoties. Pielej vīnu un pievieno timiānu. Lēnām sutina, līdz gandrīz viss šķidrums iztvaikojis – apmēram 4 minūtes. Liek bļodiņā un piejauc apcepto krūtiņu.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz +200°C. Mīklas trijstūrīšus liek uz plāts un dobo pusi piepilda ar sīpolu maisījumu un fetas sieru. Apcep 5 minūtes, vēlams grila režīmā. Gatavos pīrāgus var pārkaisīt saplūkātu svaigu timiānu. Var pasniegt gan siltus, gan atdzesētus. Labi sader ar vieglu baltvīnu.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz +200°C. Kārtaino mīklu izrullē 2-3 mm biezumā un sagriež 8 trijstūros, apmēram tik lielos kā pusīte no tostermaizes šķēles. Liek uz plāts un cep aptuveni 10 minūtes – līdz mīkla uzpūtusies un brūngana. Gatavos trijstūrus plakaniski pārgriež uz pusēm.
Krūtiņu sagriež strēmelēs, liek uz pannas un apcep kraukšķīgu. Noņem no pannas. Sīpolus sagriež plānās pusripās un uz lēnas uguns cepina gaļas taukos, līdz tie sāk zeltoties. Pielej vīnu un pievieno timiānu. Lēnām sutina, līdz gandrīz viss šķidrums iztvaikojis – apmēram 4 minūtes. Liek bļodiņā un piejauc apcepto krūtiņu.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz +200°C. Mīklas trijstūrīšus liek uz plāts un dobo pusi piepilda ar sīpolu maisījumu un fetas sieru. Apcep 5 minūtes, vēlams grila režīmā. Gatavos pīrāgus var pārkaisīt saplūkātu svaigu timiānu. Var pasniegt gan siltus, gan atdzesētus. Labi sader ar vieglu baltvīnu.
Lai labi garšo!