2 porcijas
Pagatavošana
Vārītās olas sagriež ripiņās, siļķu filejas – nelielos gabaliņos. Ja marinēto biešu gabali pārāk lieli, tos pārgriež uz pusēm.
Uz porciju šķīvjiem kārto lapu salātus, uz tiem – bietes, olu ripiņas un zivi. Nedaudz pārkaisa ar maltiem pipariem. Visu pārslaka ar eļļu vai atsevišķā trauciņā pasniedz klāt skābo krējumu.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Vārītās olas sagriež ripiņās, siļķu filejas – nelielos gabaliņos. Ja marinēto biešu gabali pārāk lieli, tos pārgriež uz pusēm.
Uz porciju šķīvjiem kārto lapu salātus, uz tiem – bietes, olu ripiņas un zivi. Nedaudz pārkaisa ar maltiem pipariem. Visu pārslaka ar eļļu vai atsevišķā trauciņā pasniedz klāt skābo krējumu.
Lai labi garšo!