2 PORCIJĀM
Pagatavošana:
1. Rukolu nomazgā un nosusina, tad kārto uz šķīvja.
2. Vītināto šķiņķi saplēš mazākos gabalus un kārto virs rukolas lapām.
3. Mazākos gabalos sagriež vai saplēš mocarellas sieru, to kārto šķīvī.
4. Pāri liek četrās daļās sagrieztas vīģes.
5. Virs salātiem kārto svaigas kazenes.
6. Pagatavo mērci, mazā bļodiņā kopā sajaucot vīģu ievārījumu un balzametiķa krēmu, līdz masa ir viendabīga. Mērci lej pāri salātiem.
7. Salātus pirms pasniegšanas apslaka ar olīveļļu un pārber pāri nedaudz sāls.
Pagatavošana:
1. Rukolu nomazgā un nosusina, tad kārto uz šķīvja.
2. Vītināto šķiņķi saplēš mazākos gabalus un kārto virs rukolas lapām.
3. Mazākos gabalos sagriež vai saplēš mocarellas sieru, to kārto šķīvī.
4. Pāri liek četrās daļās sagrieztas vīģes.
5. Virs salātiem kārto svaigas kazenes.
6. Pagatavo mērci, mazā bļodiņā kopā sajaucot vīģu ievārījumu un balzametiķa krēmu, līdz masa ir viendabīga. Mērci lej pāri salātiem.
7. Salātus pirms pasniegšanas apslaka ar olīveļļu un pārber pāri nedaudz sāls.