6 PERSONĀM
Pagatavošana
1. Sarkanos sīpolus sagriež pusripiņās, liek dziļā pannā ar piciņu sviesta un 2 ēdamkarotēm olīveļļas un uz lēnas uguns izsautē.
2. Kad sīpoli ir mīksti, tiem pievieno brūno cukuru, vēl mazliet sviesta un turpina sautēt, līdz tie ir pavisam mīksti un saldeni. Cukuru liek pa daļām, lai var piekoriģēt garšu.
3. Izrullē mīklu, ko liek ar cepamo papīru izklātā formā – vienā lielākā vai vairākās maza izmēra. Mīklu sadursta ar dakšiņu.
4. Kad mīkla ir formā, tās pamatā liek karamelizētos sīpolus visai biezā kārtā. Pa virsu liek biezās šķēlēs sagrieztu brī sieru un sparģeļus.
5. Bekona šķēles sagriež mazos gabaliņos, uz pannas (bez taukvielām) apcep kraukšķīgas un pārkaisa ar tām tarti.
6. Visu liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 190–200 °C temperatūrai, un cep, līdz siers pakusis, mīkla zeltaini brūna un sparģeļi gatavi.
Pagatavošana
1. Sarkanos sīpolus sagriež pusripiņās, liek dziļā pannā ar piciņu sviesta un 2 ēdamkarotēm olīveļļas un uz lēnas uguns izsautē.
2. Kad sīpoli ir mīksti, tiem pievieno brūno cukuru, vēl mazliet sviesta un turpina sautēt, līdz tie ir pavisam mīksti un saldeni. Cukuru liek pa daļām, lai var piekoriģēt garšu.
3. Izrullē mīklu, ko liek ar cepamo papīru izklātā formā – vienā lielākā vai vairākās maza izmēra. Mīklu sadursta ar dakšiņu.
4. Kad mīkla ir formā, tās pamatā liek karamelizētos sīpolus visai biezā kārtā. Pa virsu liek biezās šķēlēs sagrieztu brī sieru un sparģeļus.
5. Bekona šķēles sagriež mazos gabaliņos, uz pannas (bez taukvielām) apcep kraukšķīgas un pārkaisa ar tām tarti.
6. Visu liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 190–200 °C temperatūrai, un cep, līdz siers pakusis, mīkla zeltaini brūna un sparģeļi gatavi.