2 porcijas
Sastāvdaļas:
1 sarkanais čili pipars
200 g konservētas krabju gaļas
½ laima
sāls
1 avokado
sauja jauktu lapu salātu
Mērcei:
100 ml majonēzes
sula no ½ laima
1 ēdk. sīki sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
Iztīra un sīki sakapā čili piparu. Liek bļodā krabju gaļu, pievieno čili un laima sulu. Samaisa un pēc garšas pievieno sāli.
Avokado izņem kauliņu, nomizo un sagriež šķēlītēs. Liek glāzēs salātu lapas un tām virsū kārto avokado. Pāri liek krabju gaļas maisījumu.
Mērces sastāvdaļas sajauc krūzītē. Lej pāri kārtojumam un nekavējoties pasniedz.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas:
1 sarkanais čili pipars
200 g konservētas krabju gaļas
½ laima
sāls
1 avokado
sauja jauktu lapu salātu
Mērcei:
100 ml majonēzes
sula no ½ laima
1 ēdk. sīki sakapātu pētersīļu
Pagatavošana
Iztīra un sīki sakapā čili piparu. Liek bļodā krabju gaļu, pievieno čili un laima sulu. Samaisa un pēc garšas pievieno sāli.
Avokado izņem kauliņu, nomizo un sagriež šķēlītēs. Liek glāzēs salātu lapas un tām virsū kārto avokado. Pāri liek krabju gaļas maisījumu.
Mērces sastāvdaļas sajauc krūzītē. Lej pāri kārtojumam un nekavējoties pasniedz.
Lai labi garšo!