Krabju gaļas kokteilis ar avokado

15 min
Izprintēt
  2 vērtējumi
Sastāvdaļas:
  • Sarkanais čili pipars 1 gab.
  • Konservēta krabju gaļa 200 g
  • Laims 1/2 gab.
  • Sāls pēc gaumes
  • Avokado 1 gab.
  • Jauktu lapu salāti sauja
  • Majonēze 100 ml
  • Sula no 1/2 laima
  • Pētersīļi, sīki sakapāti 1 ēdk.
Dalīties
Novērtēt
2 porcijas

Sastāvdaļas:
1 sarkanais čili pipars
200 g konservētas krabju gaļas
½ laima
sāls
1 avokado
sauja jauktu lapu salātu

Mērcei:
100 ml majonēzes
sula no ½ laima
1 ēdk. sīki sakapātu pētersīļu

Pagatavošana
Iztīra un sīki sakapā čili piparu. Liek bļodā krabju gaļu, pievieno čili un laima sulu. Samaisa un pēc garšas pievieno sāli.
Avokado izņem kauliņu, nomizo un sagriež šķēlītēs. Liek glāzēs salātu lapas un tām virsū kārto avokado. Pāri liek krabju gaļas maisījumu.
Mērces sastāvdaļas sajauc krūzītē. Lej pāri kārtojumam un nekavējoties pasniedz.

Lai labi garšo!