
20 gabaliņi
Sastāvdaļas:
20 vīnogu lapu
5 ēd.k. extra virgin olīveļļas
Pildījumam:
200 g fetas siera
3 cm sarkanā čili
2 lielas ķiplokdaivas
3 žāvētas aprikozes
30 ml olīveļļas
jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas
1 tējk. medus
1 ēd.k. citrona sulas
Pagatavošana
Sapildīt vīnogu lapās fetas siera pildījumu ir vieglāk par vieglu. Sagatavo uzkodas jau laicīgi un pasniedz, kad atnāk viesi.
Pagatavošana:
Blenderī liec visas pildījuma sastāvdaļas un sablenderē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Ņem vīnogu lapas. Liec vidū pildījumu, aizloki ciet un sarullē. Liec šķīvī. Kad visas sapildītas, pārlej ar olīveļļu un pasniedz.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas:
20 vīnogu lapu
5 ēd.k. extra virgin olīveļļas
Pildījumam:
200 g fetas siera
3 cm sarkanā čili
2 lielas ķiplokdaivas
3 žāvētas aprikozes
30 ml olīveļļas
jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas
1 tējk. medus
1 ēd.k. citrona sulas
Pagatavošana
Sapildīt vīnogu lapās fetas siera pildījumu ir vieglāk par vieglu. Sagatavo uzkodas jau laicīgi un pasniedz, kad atnāk viesi.
Pagatavošana:
Blenderī liec visas pildījuma sastāvdaļas un sablenderē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Ņem vīnogu lapas. Liec vidū pildījumu, aizloki ciet un sarullē. Liec šķīvī. Kad visas sapildītas, pārlej ar olīveļļu un pasniedz.
Lai labi garšo!