
6-8 personām
Pagatavošana
Vistu sadala 8-12 gabalos. To eļļā uz pannas apbrūnina un liek sautējamā kastrolī. Sīki sagriež sīpolu un čili pāksti. Tos kopā ar veselām ķiploka daiviņām katlā apcep. Tad pielej vīnu un sautē, līdz vīna daudzums samazinājies par ¾. Lej katlā uz vistas gabaliem. Pievieno sāli.
Gaļai uzlej vārošu ūdeni tik daudz, lai tā būtu tikko nosegta. Visu sautē 40 minūtes uz lēnas uguns.
Olu dzeltenumus kopā ar mandelēm sasmalcina virtuves kombainā. To pievieno sautējumam un uz lēnas uguns vāra vēl 10 minūtes. Sautēto vistu pasniedz ar rīsiem. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar mandeļu plāksnītēm.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Vistu sadala 8-12 gabalos. To eļļā uz pannas apbrūnina un liek sautējamā kastrolī. Sīki sagriež sīpolu un čili pāksti. Tos kopā ar veselām ķiploka daiviņām katlā apcep. Tad pielej vīnu un sautē, līdz vīna daudzums samazinājies par ¾. Lej katlā uz vistas gabaliem. Pievieno sāli.
Gaļai uzlej vārošu ūdeni tik daudz, lai tā būtu tikko nosegta. Visu sautē 40 minūtes uz lēnas uguns.
Olu dzeltenumus kopā ar mandelēm sasmalcina virtuves kombainā. To pievieno sautējumam un uz lēnas uguns vāra vēl 10 minūtes. Sautēto vistu pasniedz ar rīsiem. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar mandeļu plāksnītēm.
Lai labi garšo!