6 personām
Pagatavošana
Uzkarsē krāsni līdz +180°C. Iesmērē cepamo formu ar sviestu. Gaļu samīca ar sāli, kanēli, maltajiem pipariem, zaļumiem, rīvētu ķiploku, rīsiem un zemesriekstiem.
Piparus gareniski pārgriež uz pusēm un izņem sēklas. Dobumu piepilda ar gaļas masu un sagatavotās piparu pusītes liek formā.
Tomātu sīki sagriež, samaisa ar baziliku, sāli un cukuru. To liek pa vidu starp pipariem, lai veidojas mērce.
Piparus cep krāsnī aptuveni 45 minūtes – līdz sula, kas nāk ārā no gaļas, ir dzidra. Pasniedz katrai personai 2 piparu pusītes.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Uzkarsē krāsni līdz +180°C. Iesmērē cepamo formu ar sviestu. Gaļu samīca ar sāli, kanēli, maltajiem pipariem, zaļumiem, rīvētu ķiploku, rīsiem un zemesriekstiem.
Piparus gareniski pārgriež uz pusēm un izņem sēklas. Dobumu piepilda ar gaļas masu un sagatavotās piparu pusītes liek formā.
Tomātu sīki sagriež, samaisa ar baziliku, sāli un cukuru. To liek pa vidu starp pipariem, lai veidojas mērce.
Piparus cep krāsnī aptuveni 45 minūtes – līdz sula, kas nāk ārā no gaļas, ir dzidra. Pasniedz katrai personai 2 piparu pusītes.
Lai labi garšo!