Kokospiena zupa ar vistas fileju un garnelēm

20 min
Izprintēt
  1 vērtējums
Sastāvdaļas:
  • Kokospiens 600 ml
  • Miso pasta 2 paciņas
  • Vistas fileja 300 g
  • Vārītas garneles 400 g
  • Olas 2 gab
  • Šampinjoni 100 g
  • Salātlapas 200 g
  • Sojas mērce 2 ēd.k.
  • Laima sula 1 ēd.k.
  • Sāls, pipari
Dalīties
Novērtēt
Pasaules garšas ieviest savā virtuvē un pagatavot gardu ēdienu nekad nav bijis tik vienkārši. Ar nelielu padomu un idejām, gardu maltīti ātri un pats svarīgākais – par zemākām izmaksām –, varam pagatavot savā virtuvē. Kopā ar Raimondu Zommeru smelies iedvesmu Āzijas virtuves noskaņās, savukārt maltītei nepieciešamos produktus iegādājies MAXIMA veikalos!

Pagatavošana
  1. Sagatavo sastāvdaļas: sagriez vistas fileju un šampinjonus, garnelēm noņem astes. Katlā sildīties liec kokospienu, Miso pastu un ūdeni, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  2. Ļauj masai uzvārīties, tad pievieno vistu, šampinjonus, garneles, soju, laima sulu un olas. Vāri zupu 7 minūtes. Beigās pievieno sagrieztas salātu lapas.
  3. Pirms pasniegšanas dekorē zupu ar svaigām piparmētras lapām. Lai labi garšo!