
4-6 personām
Pagatavošana
Burkānu notīra un sagriež salmiņos. Seleriju kātus sagriež gabaliņos. Gailenes iztīra un lielākās pārgriež uz pusēm. Piparu sagriež gabaliņos un brokoli sadala sīkās ziedkopās.
Pēc instrukcijas pagatavo nūdeles. Jāuzmanās, lai tās nesāk izšķīst.
Visus dārzeņus, sēnes un riekstus pēc kārtas ātri apcep uz sakarsētas pannas eļļā un liek visu kopā bļodā. Dārzeņiem jābūt nedaudz apbrūnējušiem, bet joprojām kraukšķīgiem. Pēc tam uz pannas liek nūdeles, tām pievieno bļodas saturu un visu kārtīgi samaisa. Kā pēdējo pievieno sojas-sezama mērci, visu sajauc un nekavējoties pasniedz.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Burkānu notīra un sagriež salmiņos. Seleriju kātus sagriež gabaliņos. Gailenes iztīra un lielākās pārgriež uz pusēm. Piparu sagriež gabaliņos un brokoli sadala sīkās ziedkopās.
Pēc instrukcijas pagatavo nūdeles. Jāuzmanās, lai tās nesāk izšķīst.
Visus dārzeņus, sēnes un riekstus pēc kārtas ātri apcep uz sakarsētas pannas eļļā un liek visu kopā bļodā. Dārzeņiem jābūt nedaudz apbrūnējušiem, bet joprojām kraukšķīgiem. Pēc tam uz pannas liek nūdeles, tām pievieno bļodas saturu un visu kārtīgi samaisa. Kā pēdējo pievieno sojas-sezama mērci, visu sajauc un nekavējoties pasniedz.
Lai labi garšo!