2 porcijas
Tīģergarneles, ja tās ir čaulās, noloba, atstājot klāt pašu astīti. Ar nazi viegli gareniski iegriež pa mugurpusi un izņem tumšo stīdziņu.
Pannā izkausē sviestu. Pievieno pētersīļus, čili, citronzāli un ķiplokus. To visu sautē sviestā 3-4 minūtes. Pievieno vīnu un uzvāra. Vāra vēl 2-3 minūtes, lai šķidruma daudzums pannā samazinās par trešdaļu.
Liek pannā garneles un sautē 4-5 minūtes. Pasniedz karstas ar grauzdiņu un izveidojušos mērci.
Lai labi garšo!
Tīģergarneles, ja tās ir čaulās, noloba, atstājot klāt pašu astīti. Ar nazi viegli gareniski iegriež pa mugurpusi un izņem tumšo stīdziņu.
Pannā izkausē sviestu. Pievieno pētersīļus, čili, citronzāli un ķiplokus. To visu sautē sviestā 3-4 minūtes. Pievieno vīnu un uzvāra. Vāra vēl 2-3 minūtes, lai šķidruma daudzums pannā samazinās par trešdaļu.
Liek pannā garneles un sautē 4-5 minūtes. Pasniedz karstas ar grauzdiņu un izveidojušos mērci.
Lai labi garšo!