4 - 6 personām.
Pagatavošana
Pastu novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas. Atdzesē. Cukini un gurķi ar kartupeļu mizojamo nazīti sagriež garenās sloksnēs. Tomātiņus pārgriež uz pusēm. No citrona sulas, eļļas, pipariem un sāls sakuļ mērci.
Liek pastu, dārzeņus un garneles bļodā, pārlej ar mērci un viegli izcilā. Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar sakapātām koriandra lapām.
Ja vēlas sātīgāku maltīti, salātus dāsni pārkaisa ar rīvētu PARMIGIANO REGGIANO sieru.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Pastu novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas. Atdzesē. Cukini un gurķi ar kartupeļu mizojamo nazīti sagriež garenās sloksnēs. Tomātiņus pārgriež uz pusēm. No citrona sulas, eļļas, pipariem un sāls sakuļ mērci.
Liek pastu, dārzeņus un garneles bļodā, pārlej ar mērci un viegli izcilā. Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar sakapātām koriandra lapām.
Ja vēlas sātīgāku maltīti, salātus dāsni pārkaisa ar rīvētu PARMIGIANO REGGIANO sieru.
Lai labi garšo!