6 personām.
Pagatavošana
Želatīnu pārlej ar auksto ūdeni, ļauj 5 minūtes uzbriest, tad pielej vārošo ūdeni un samaisa, lai želatīns izkūst. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Liek bļodā cukuru, kakao pulveri un saldo krējumu. Saputo, līdz veidojas biezas putas. Turpinot putot, lej klāt liķieri, vaniļu un izkausēto želatīnu. Iegūto krēmu lej porciju traukos un liek vēsumā sastingt uz 1 stundu.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Želatīnu pārlej ar auksto ūdeni, ļauj 5 minūtes uzbriest, tad pielej vārošo ūdeni un samaisa, lai želatīns izkūst. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Liek bļodā cukuru, kakao pulveri un saldo krējumu. Saputo, līdz veidojas biezas putas. Turpinot putot, lej klāt liķieri, vaniļu un izkausēto želatīnu. Iegūto krēmu lej porciju traukos un liek vēsumā sastingt uz 1 stundu.
Lai labi garšo!