
4-6 personām
Katliņā ber cukuru un pievieno kanēli, krustnagliņas, anīsu, kardamonu, apelsīna mizas, smaržīgos piparus un ingveru. Liek uz uguns un karsē, līdz cukurs vispirms izkūst un tad kļūst kā tumšs dzintars. Katliņu no uguns noņem un 2-3 minūtes atdzesē.
Uz cukura un garšvielām lej vīnu, liek katliņu atpakaļ uz uguns un lēnām silda, līdz cukurs izkusis un vīns uzkarsis. Nekādā gadījumā nedrīkst ļaut vīnam uzvārīties. Ja ir laiks, vīnu atstāj uz stundu savilkties un tad uzsilda vēlreiz. Pirms pasniegšanas pievieno liķieri un samaisa.
Lai labi garšo!
*ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.
Katliņā ber cukuru un pievieno kanēli, krustnagliņas, anīsu, kardamonu, apelsīna mizas, smaržīgos piparus un ingveru. Liek uz uguns un karsē, līdz cukurs vispirms izkūst un tad kļūst kā tumšs dzintars. Katliņu no uguns noņem un 2-3 minūtes atdzesē.
Uz cukura un garšvielām lej vīnu, liek katliņu atpakaļ uz uguns un lēnām silda, līdz cukurs izkusis un vīns uzkarsis. Nekādā gadījumā nedrīkst ļaut vīnam uzvārīties. Ja ir laiks, vīnu atstāj uz stundu savilkties un tad uzsilda vēlreiz. Pirms pasniegšanas pievieno liķieri un samaisa.
Lai labi garšo!
*ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.