Indonēziešu stila kafija Kopi Telur

10 min
Izprintēt
  1 vērtējums
Sastāvdaļas:
  • Medus 2 tējk.
  • Vaniļas cukurs 1/2 tējk.
  • Olas dzeltenums 1 gab.
  • Iebiezināts piens ar cukuru 1 ēdk.
  • Stipra karsta melna kafija 200 ml
Dalīties
Novērtēt
1 personai.

Pagatavošana
Liek medu, vaniļas cukuru un olas dzeltenumu augstā karstumizturīgā glāzē. Nedaudz saputo un, lejot klāt 60 ml vāroša ūdens, turpina putot, līdz iegūtas biezas putas. Glāzes centrā lej iebiezināto pienu, tas nogrims glāzes apakšā. Pa to pašu caurumu glāzē lej kafiju. Glāzē būs trīs slāņi – apakšā iebiezinātais piens, pa vidu kafija un virspusē putas. Pasniedz ar salmiņu.

Lai labi garšo!