Apmēram 20 personām.
Pagatavošana
Visus augļus notīra un sagriež nelielos gabaliņos. Tos liek boles traukā un uzber cukuru. Vieglītēm apmaisa, lai nesaspaidītu augļus un liek ledusskapī uz 2 stundām, lai augļi atdziest un atsulojas.
Traukā pielej baltvīnu un viegli samaisa ar radušos sīrupu. Pievieno šampanieti, pavisam maigi apmaisa un nekavējoties pasniedz.
Lai labi garšo!
*ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.
Pagatavošana
Visus augļus notīra un sagriež nelielos gabaliņos. Tos liek boles traukā un uzber cukuru. Vieglītēm apmaisa, lai nesaspaidītu augļus un liek ledusskapī uz 2 stundām, lai augļi atdziest un atsulojas.
Traukā pielej baltvīnu un viegli samaisa ar radušos sīrupu. Pievieno šampanieti, pavisam maigi apmaisa un nekavējoties pasniedz.
Lai labi garšo!
*ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.