16 personām
Pamatnei – 140 g trauslu cepumu, sadrupinātu, 85 g sviesta, kausēta, 1 tējk.cukura
Pildījumam – 800 g krēmsiera, 250 g cukura, 200 g zemesriekstu sviesta, 3 ēdk.miltu, ½ tējk.vaniļas esences, 3 olas un 1 olas dzeltenums
Pagatavošana
Uzkarsē krāsni līdz +175°C un izklāj formu ar cepamo papīru.
Pamatnei paredzētās sastāvdaļas saberž kopā un iepresē formā, neveidojot uz augšu maliņu. Liek krāsnī un apcep 10 minūtes, līdz no maliņām sāk viegli brūnēt.
Sakuļ krēmsieru ar cukuru līdz viendabīgai masai. Iemaisa zemesriekstu sviestu, miltus un vaniļu. Pa vienai ieputo olas un olas dzeltenumu.
Pildījumu lej uz pamatnes un cep krāsnī 50-60 minūtes, līdz tas pilnībā sarecējis.
Pirms izņem no formas, atdzesē. Rotā ar kausētu šokolādi un zemesriekstiem.
Lai labi garšo!
Pamatnei – 140 g trauslu cepumu, sadrupinātu, 85 g sviesta, kausēta, 1 tējk.cukura
Pildījumam – 800 g krēmsiera, 250 g cukura, 200 g zemesriekstu sviesta, 3 ēdk.miltu, ½ tējk.vaniļas esences, 3 olas un 1 olas dzeltenums
Pagatavošana
Uzkarsē krāsni līdz +175°C un izklāj formu ar cepamo papīru.
Pamatnei paredzētās sastāvdaļas saberž kopā un iepresē formā, neveidojot uz augšu maliņu. Liek krāsnī un apcep 10 minūtes, līdz no maliņām sāk viegli brūnēt.
Sakuļ krēmsieru ar cukuru līdz viendabīgai masai. Iemaisa zemesriekstu sviestu, miltus un vaniļu. Pa vienai ieputo olas un olas dzeltenumu.
Pildījumu lej uz pamatnes un cep krāsnī 50-60 minūtes, līdz tas pilnībā sarecējis.
Pirms izņem no formas, atdzesē. Rotā ar kausētu šokolādi un zemesriekstiem.
Lai labi garšo!