6 personām
Pagatavošana
Iemērc želatīna lapas aukstā ūdenī uz 10 minūtēm.
Katliņā uzkarsē vīnu, bet neuzvāra. Notecina želatīna lapas, pievieno vīnam, apmaisa, lai želatīns izšķīst. Lej deserta trauciņos vai glāzēs, atdzesē un liek ledusskapī, lai sastingst.
Lai labi garšo!
*ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.
Pagatavošana
Iemērc želatīna lapas aukstā ūdenī uz 10 minūtēm.
Katliņā uzkarsē vīnu, bet neuzvāra. Notecina želatīna lapas, pievieno vīnam, apmaisa, lai želatīns izšķīst. Lej deserta trauciņos vai glāzēs, atdzesē un liek ledusskapī, lai sastingst.
Lai labi garšo!
*ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.