6-8 personām
Pagatavošana
Sagatavo lēzenu cepamo trauku ar vismaz 1,5 litru ietilpību. Ieziež to ar sviestu un izkaisa ar miltiem. Uzkarsē krāsni līdz +180ºC.
Liek bļodā miltus, sāli, cukuru un vaniļas cukuru. Atsevišķi sakuļ olas tā, lai baltumi ar dzeltenumiem pilnībā sajaukušies. Olās iejauc pienu.
Lej miltos olu maisījumu un sakuļ viendabīgu mīklu. Ķiršus liek sagatavotajā formā, lej pāri mīklu un cep cepeškrāsnī apmēram stundu, līdz mīkla pilnībā sarecējusi un cepums uzpūties. Pēc izņemšanas no krāsns tas noplaks, par to nevajag uztraukties, tā tam jābūt. Pasniedz atdzesētu un pārkaisītu ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Sagatavo lēzenu cepamo trauku ar vismaz 1,5 litru ietilpību. Ieziež to ar sviestu un izkaisa ar miltiem. Uzkarsē krāsni līdz +180ºC.
Liek bļodā miltus, sāli, cukuru un vaniļas cukuru. Atsevišķi sakuļ olas tā, lai baltumi ar dzeltenumiem pilnībā sajaukušies. Olās iejauc pienu.
Lej miltos olu maisījumu un sakuļ viendabīgu mīklu. Ķiršus liek sagatavotajā formā, lej pāri mīklu un cep cepeškrāsnī apmēram stundu, līdz mīkla pilnībā sarecējusi un cepums uzpūties. Pēc izņemšanas no krāsns tas noplaks, par to nevajag uztraukties, tā tam jābūt. Pasniedz atdzesētu un pārkaisītu ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!