Ap 20 vafeļu
Pagatavošana
Sviestu liek bļodā un uz plīts izkausē, tad saputo ar cukuru, līdz masa kļūst viegla un gaisīga. Pievieno olu baltumus un dzeltenumu un sakuļ ar mikseri vai putojamo slotiņu. Iemaisa miltus un kanēli, līdz veidojas viendabīga mīkla.
Uzkarsē vafeļpannu un viegli ieziež to ar eļļu. Liek pa kārtīgai tējkarotei mīklas un cep zeltaini brūnas vafeles, ko tūlīt pēc noņemšanas sarullē konusa formā.
Vafeles pilda ar saldējumu, putukrējumu vai jebkuru citu krēmu pēc izvēles. Var vēl papildināt ar riekstiem, svaigām ogām vai augļiem.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Sviestu liek bļodā un uz plīts izkausē, tad saputo ar cukuru, līdz masa kļūst viegla un gaisīga. Pievieno olu baltumus un dzeltenumu un sakuļ ar mikseri vai putojamo slotiņu. Iemaisa miltus un kanēli, līdz veidojas viendabīga mīkla.
Uzkarsē vafeļpannu un viegli ieziež to ar eļļu. Liek pa kārtīgai tējkarotei mīklas un cep zeltaini brūnas vafeles, ko tūlīt pēc noņemšanas sarullē konusa formā.
Vafeles pilda ar saldējumu, putukrējumu vai jebkuru citu krēmu pēc izvēles. Var vēl papildināt ar riekstiem, svaigām ogām vai augļiem.
Lai labi garšo!