Pamatnei:
100g Selgas cepumi
25g Brūnais cukurs
30g Sviests
Pildījumam:
50g Citrona sula
12g Želatīns
75g Brūnais cukurs
1 Citrona miziņas
30g Sviests
125g Svaigais krēmsiers "Filadelfija"
35g Saldais krējums
1 Ola
Pagatavošana:
Cepumus sasmalcina un traukā samaisa ar cukuru un izkausētu sviestu. Maisījumu izklāj veidnes pamatā.
Atsevišķā traukā lej citrona sulu, pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu, pievieno saputotu olu, sarīvētu citrona miziņu. Saputo sviestu ar krēmsieru un pakāpeniski pievieno citronu maisījumā. Atdzesē ledusskapī apmēram 20 minūtes. Stingri saputo putukrējumu un iecilā citronu maisījumā un iepilda veidnē. Pasniedz atdzesētu.
Lai labi garšo!
100g Selgas cepumi
25g Brūnais cukurs
30g Sviests
Pildījumam:
50g Citrona sula
12g Želatīns
75g Brūnais cukurs
1 Citrona miziņas
30g Sviests
125g Svaigais krēmsiers "Filadelfija"
35g Saldais krējums
1 Ola
Pagatavošana:
Cepumus sasmalcina un traukā samaisa ar cukuru un izkausētu sviestu. Maisījumu izklāj veidnes pamatā.
Atsevišķā traukā lej citrona sulu, pievieno uzbriedinātu un izkausētu želatīnu, pievieno saputotu olu, sarīvētu citrona miziņu. Saputo sviestu ar krēmsieru un pakāpeniski pievieno citronu maisījumā. Atdzesē ledusskapī apmēram 20 minūtes. Stingri saputo putukrējumu un iecilā citronu maisījumā un iepilda veidnē. Pasniedz atdzesētu.
Lai labi garšo!