6-8 personām
Pagatavošana
Mazā katliņā uzvāra pienu kopā ar saldo krējumu. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru. Nepārtraucot putošanu, lej olās piena-krējuma maisījumu. Noliek malā.
Apsmērē katru maizes šķēli ar sviestu ļoti plānā kārtiņā. Pārgriež šķēles pa diagonāli uz pusēm. Ietauko karstumizturīgu trauku. Liek traukā kārtu maizes, pievieno pa plūmei, tad atkal maizi, līdz tā visa ir izmantota.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz +160ºC. Pārlej maizi ar sagatavoto olu krēmu. Pudiņu liek krāsnī uz 20-25 minūtēm, līdz krēms viegli sarecējis un virspusīte skaisti zeltaina.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Mazā katliņā uzvāra pienu kopā ar saldo krējumu. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru. Nepārtraucot putošanu, lej olās piena-krējuma maisījumu. Noliek malā.
Apsmērē katru maizes šķēli ar sviestu ļoti plānā kārtiņā. Pārgriež šķēles pa diagonāli uz pusēm. Ietauko karstumizturīgu trauku. Liek traukā kārtu maizes, pievieno pa plūmei, tad atkal maizi, līdz tā visa ir izmantota.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz +160ºC. Pārlej maizi ar sagatavoto olu krēmu. Pudiņu liek krāsnī uz 20-25 minūtēm, līdz krēms viegli sarecējis un virspusīte skaisti zeltaina.
Lai labi garšo!