30 gab.
Pagatavošana
Uzkarsē krāsni līdz +175°C. Bļodā ieber musli pārslas, pievieno medu un olu. Ar rokām samīca viendabīgu masu. Pievieno pārējās sastāvdaļas un samīca mīklu. Liek uz plāts tējkarotes izmēra piciņas un cep krāsnī aptuveni 20 minūtes, līdz cepumi glīti apbrūnējuši un kraukšķīgi.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Uzkarsē krāsni līdz +175°C. Bļodā ieber musli pārslas, pievieno medu un olu. Ar rokām samīca viendabīgu masu. Pievieno pārējās sastāvdaļas un samīca mīklu. Liek uz plāts tējkarotes izmēra piciņas un cep krāsnī aptuveni 20 minūtes, līdz cepumi glīti apbrūnējuši un kraukšķīgi.
Lai labi garšo!