4-6 personām
Mandeles aplej ar vārošu ūdeni, ļauj tām 10 minūtes pastāvēt, tad nokāš un nomizo.
Lej katliņā pienu un uzvāra. Pieber rīsus, pievieno mandeles, sāli, cukuru, kanēli, rozīnes un aprikozes. Visu vāra uz lēnas uguns 15 minūtes.
Pievieno krējumu, kārtīgi samaisa un uzvāra. Nogriež uguni, pārsedz ar vāku un uz tā vēl uzklāj pārlocītu dvielīti. Ļauj putrai briest vēl 30 minūtes, pa laikam to apmaisot. Pasniedz siltu.
Lai labi garšo!
Mandeles aplej ar vārošu ūdeni, ļauj tām 10 minūtes pastāvēt, tad nokāš un nomizo.
Lej katliņā pienu un uzvāra. Pieber rīsus, pievieno mandeles, sāli, cukuru, kanēli, rozīnes un aprikozes. Visu vāra uz lēnas uguns 15 minūtes.
Pievieno krējumu, kārtīgi samaisa un uzvāra. Nogriež uguni, pārsedz ar vāku un uz tā vēl uzklāj pārlocītu dvielīti. Ļauj putrai briest vēl 30 minūtes, pa laikam to apmaisot. Pasniedz siltu.
Lai labi garšo!