Īsta svētku brokastu uzkoda – šis kultenis iederēsies brokastīs vai brančā. Pasniedz kopā ar dabīgajiem laša ikriem un šķipsnu diļļu. Dievīgi.
Pagatavošana
Katlā uzvāri ūdeni.
Bļodā iesit olas un ar dakšiņu sajauc. Pievieno saldo krējumu un atkal samaisi. Pieber sāli un piparus. Bļodu liec traukā ar ūdeni un, visu laiku maisot, karsē, līdz olas kļūst stingrākas, bet vēl ļoti sulīgas.
Liec uz šķīvja, blakus liekot ikrus. Pa virsu – dilles un piparus. Pasniedz.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Katlā uzvāri ūdeni.
Bļodā iesit olas un ar dakšiņu sajauc. Pievieno saldo krējumu un atkal samaisi. Pieber sāli un piparus. Bļodu liec traukā ar ūdeni un, visu laiku maisot, karsē, līdz olas kļūst stingrākas, bet vēl ļoti sulīgas.
Liec uz šķīvja, blakus liekot ikrus. Pa virsu – dilles un piparus. Pasniedz.
Lai labi garšo!