Olas, ceptas tomātos

30 min.
Izprintēt
  0 vērtējumu
Sastāvdaļas:
  • Tomāti 4 gab.
  • Pesto 4 tējk.
  • Olas 4 gab.
  • Olīveļļa 1 ēdk.
  • Malti pipari pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
Dalīties
Novērtēt
4 porcijas

Tomātiem nogriež virspusīti apmēram 1 cm biezumā. Ar tējkaroti izņem sēklas un sadalošās sieniņas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz +210°C. Liek tomātus uz plāts, kas ieeļļota vai pārsegta ar cepamo papīru. Katrā tomātā iepilda 1 tējkaroti pesto un iešķiļ olu.
Olas sasāla un sapiparo, mazliet pārslaka ar olīveļļu. Liek cepties uz 10-15 minūtēm – tas atkarīgs, cik sarecējušas olas brokastotājiem garšo. Pasniedz kopā ar grauzdiņu.

Lai labi garšo!