“Maxima Latvija” ir spērusi vēl vienu nozīmīgu soli iepretim rūpēm par dzīvnieku labturību. Sākot ar šī gada novembri “Maxima” pircēju iecienīto “Meistara Marka” maltīšu gatavošanā pilnībā pāriet uz “laimīgu” jeb ārpus sprostiem dētu vistu olu izmantošanu. Šīs pārmaiņas apliecina uzņēmuma apņēmību veicināt ilgtspējīgu un ētisku pārtikas ražošanu un patēriņu.
Kopumā “Meistara Markas” kulinārijas piedāvājumā šobrīd ir 145 tradicionāli, kā arī jaunākām pasaules tendencēm atbilstoši ēdieni. Tos “Maxima” pavāri gatavo no augstvērtīgām izejvielām, nodrošinot kvalitatīvas un garšīgas maltītes par pieejamām cenām un tagad ēdienos, kuros tiek izmantotas svaigas vistu olas, olu masu vai vārītas olas, ir tikai laimīgu jeb ārpus sprostiem dētu vistu olas.
“Esam patiesi gandarīti, ka īstenojot šo iniciatīvu, gardās “Meistara Markas” maltītes ir kļuvušas vēl labākas un vērtīgākas. Pārejot tikai uz “laimīgu vistu” olu izmantošanu mūsu ražotajos ēdienos, sniedzam ievērojamu ieguldījumu dzīvnieku labturības uzlabošanā, kas kļūst aizvien nozīmīgāka mums pašiem, mūsu pircējiem un sabiedrībai kopumā. Esam pārliecināti, ka mūsdienās kvalitatīva pārtika nozīmē ne tikai kvalitatīvas, bet arī ētiski iegūtas izejvielas, ko varam piedāvāt saviem klientiem kopā ar atbildīgiem vietējiem partneriem – “Balticovo” un “Alūksnes Putnu Ferma, ” stāsta Elīna Stībele “Maxima Latvija” ražošanas departamenta direktore.
Informācija medijiem
Liene Dupate-Ugule
“Maxima Latvija” komunikācijas vadītāja