Rīsu nūdeļu un tofu salāti ar zemesriekstu mērci
Sagatavošanās
laiks
5 min
Pagatavošana
Tofu var aizstāt ar jebkādu citu proteīnu avotu, piemēram, vistas fileju.
1
Bļodā aplej rīsu nūdeles ar vārošu ūdeni un noliek malā.
2
Terijaki marinādi sadala pa 2 trauciņiem.
3
Tofu sagriež mazos 2 x 2 cm kubiņos un iemaisa vienā no terijaki mērces trauciņiem.
4
Otrā trauciņā pie terijaki mērces pievieno zemesriekstu sviestu un ūdeni, samaisa, līdz veidojas viendabīga mērce.
5
Uzkarsē pannu, un cep tofu gabaliņus no visām pusēm 5 minūtes.
7
Uz šķīvja vai bļodā kārto nūdeles, sagrieztos dārzeņus un tofu. Pāri pārlej zemesriekstu mērci.