Laša fileja ar pērļu grūbām
Sagatavošanās
laiks
20 min
Pagatavošana
Pērļu grūbu, sarkano lēcu, sarkanās kvinojas maisījums jūsu maltīti padarīs bagātīgāku un krāsaināku. Pasniedzot pievieno salātus.
2
Sīpolus un ķiplokus sasmalcina, dziļā pannā sakarsē eļļu, izkausē sviestu un liek cepties sīpolus un ķiplokus zeltaini brūnus.
3
Pievieno pērļu grūbas un apmēram 3–5 minūtes cep kopā ar sīpoliem.
4
Pievieno apmēram 1 litru ūdens un pusi dārzeņu buljona kubiņa.
5
Apmaisa un ļauj visam vārīties apmēram 15–20 minūtes, līdz graudaugi ir mīksti.
6
Nomizo un sagriež kubiņos burkānus, sagriež šampinjonus.
7
Liek cepties citā pannā no sākuma sēnes, kad tās ir zeltainas, pievieno burkānus, vēl apcep un pievieno sojas mērci.
8
Kad burkāni ar sēnēm apcepušies, pievieno tos graudaugiem kopā ar ķiršu tomātiem.
9
Uz pannas uzklāj cepamo papīru, uzkarsē pannu.
10
Sagatavo cepšanai laša fileju – apslauka to ar papīra dvieli, plānā kārtā uz filejas puses uzziež sviestu, pārber ar sāli un pipariem.
11
Lasi liek cepties uz cepamā papīra ar filejas daļu uz leju.
12
Cep apmēram 2 minūtes, tad apgriež un 2–3 minūtes cep ādas pusi.
13
Izslēdz karstumu un uzliek vāku, ja vēlas, lai zivs ir kārtīgi izcepusies.
14
Graudaugus liek uz šķīvja, tiem blakus liek laša fileju.