Cepti banāni ar medu, mandeļu šķēlītēm, kanēli un saldējumu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

2 gab. banāni
1 ēdamkarote medus
4 g kanēlis WELL DONE
10 g grauzdētas mandeļu šķēlītes
2 ēdamkarotes saldējums

Cepti banāni ar medu, mandeļu šķēlītēm, kanēli un saldējumu

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Cepti banāni ir lielisks un veselīgs deserts. Tas ir viegli pagatavojams, un to var pasniegt brīvdienu brokastīs.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Nomizo banānus, pārgriež uz pusēm. Liek karstumizturīgā traukā vai uz pannas. Pārkaisa kanēli un pārlej ar medu.
3
Traukam uzliek vāku vai foliju. Cep 10–15 minūtes.
4
Kad banāni izcepušies, tos pārkaisa ar mandeļu šķēlītēm, blakus liek lielu ēdamkaroti ar saldējumu.