Katsu vista ar risoni pastu
Sagatavošanās
laiks
15 min
Pagatavošana
1
Vistas fileju pārgriež uz pusēm, apkaisa ar sāli, pipariem un ķiploku pulveri, ļauj mazliet ievilkties.
2
Uzkarsē ūdeni, pievienojot mazliet sāls, un vāra risoni pastu 8–12 minūtes, līdz tā kļuvusi mīksta.
3
Bļodiņā pagatavo mērci, samaisot visas mērces sastāvdaļas kopā.
5
Bļodiņā sakuļ olas, divos atsevišķos traukos ber miltus un panko rīvmaizi.
6
Vispirms vistas filejas gabaliņus apviļā miltos, tad iemērc olā un visbeidzot apviļā panko.
7
Kad tas izdarīts, vistas filejas liek uzkarsētajā eļļā un cep katru pusi 2–4 minūtes, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna.
8
Kad katsu ir pagatavots, ļauj tai mazliet atdzist, sagriež sloksnēs un pasniedz ar risoni pastu, sasmalcinātiem kāpostiem un mērci.