Katsu vista ar risoni pastu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

1 - 2 vistas filejas
100 g panko rīvmaize
1 gab. olas WELL DONE
30 g milti
125 g pasta risoni (orzo)
150 g kāposti
5 g sāls
4 g pipari
4 g ķiploku pulveris
100 g eļļa
30 g tomātu mērce
20 g austeru mērce
30 g Vusteras mērce
10 g medus

Katsu vista ar risoni pastu

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Vistas fileju pārgriež uz pusēm, apkaisa ar sāli, pipariem un ķiploku pulveri, ļauj mazliet ievilkties.
2
Uzkarsē ūdeni, pievienojot mazliet sāls, un vāra risoni pastu 8–12 minūtes, līdz tā kļuvusi mīksta.
3
Bļodiņā pagatavo mērci, samaisot visas mērces sastāvdaļas kopā.
4
Pannā uzkarsē eļļu.
5
Bļodiņā sakuļ olas, divos atsevišķos traukos ber miltus un panko rīvmaizi.
6
Vispirms vistas filejas gabaliņus apviļā miltos, tad iemērc olā un visbeidzot apviļā panko.
7
Kad tas izdarīts, vistas filejas liek uzkarsētajā eļļā un cep katru pusi 2–4 minūtes, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna.
8
Kad katsu ir pagatavots, ļauj tai mazliet atdzist, sagriež sloksnēs un pasniedz ar risoni pastu, sasmalcinātiem kāpostiem un mērci.