Zivs garšaugu mērcē
Kopējais laiks:
35 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
25 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies
Sastāvdaļas
½ tējkarotes olīveļļa
400 g mencas vai patlusa filejas
50 g sīpoli
1 daiviņa ķiploki
50 g zaļā paprika
225 g sasmalcināti tomāti savā sulā
½ tējkarotes cajun garšviela
Pagatavošana
1.
Dziļā pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu, liek sasmalcinātus ķiplokus un sīpolus, cep dažas minūtes, kamēr tie ir mīksti.
2.
Pievieno tomātus savā sulā, papriku un garšvielas. Sutina apmēram 2 minūtes.
3.
Pa virsu mērcei liek filejas, uzliek vāku, un gatavo uz vidēji mazas uguns apmēram 12–15 minūtes.
4.
Pasniedz karstu.