Sagriež kāpostus, sarīvē burkānus, pārslaka ar pusi laima sulas, 1 tējkaroti eļļas un šķipsnu sāls. Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl laima sulu.
2.
Ļauj ievilkties.
3.
Apkaisa vistas fileju ar sāli un pipariem.
4.
Uzkarsē pannu uz vidēji augstas liesmas.
5.
Ielej 1 tējkaroti eļļas, liek cepties vistu, cep no vienas puses apmēram 5 minūtes, līdz tā ir zeltaini brūna.
6.
Liek vārīties rīsus pēc norādījumiem uz iepakojuma.
7.
Apriež vistu uz otru pusi, pievieno ūdeni, zemesriekstu sviestu, čili, ingveru un sasmalcinātus ķiplokus.
8.
Ar lāpstiņu samaisa visas sastāvdaļas, un ļauj, lai uzvārās.
9.
Samazina karstumu. Ik pa laikam apgriež vistiņu. Ļauj visam burbuļot apmēram 20 minūtes.
10.
Kad vista gatava, ļauj tai atpūsties 5 minūtes, izņem no pannas un sagriež šķēlītēs.
11.
Zemesriekstu mērcei pievieno atlikušo laima sulu. Vāra, kamēr mērce nedaudz sabiezē.
12.
Liek uz šķīvja rīsus, kāpostu un burkānu salātus, vistas šķēlītes, pārlej ar zemesriekstu mērci un dekorē ar kinzas lapiņām.