Vai ir iedomājams vēl romantiskāks deserts, ko pagatavot, lai iepriecinātu savu mīļoto? Nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas, un burvīgs našķis gatavs!
1.
Bļodiņā virs karsta ūdens tvaikiem izkausē tumšo šokolādi kopā ar sviestu.
2.
Zemenes izkārto uz paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru.
3.
Zemenes pa vienai mērcē tumšajā šokolādē un liek uz paplātes.
4.
Mazā bļodiņā izkausē balto šokolādi. Ar karotītes vai konditorejas maisiņa palīdzību visas zemenes tumšajā šokolādē pārslaka ar balto šokolādi. Pēc vēlēšanās var dekorēt ar cukura pērlītēm.
5.
Zemenes liek ledusskapī uz 20 minūtēm sastingt, tad pasniedz.