Vraps ar “Boloņas mērci” un rīvētu tofu

Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA

Sarežģītības pakāpe:
Vidējs
Porcijas:
2
Vegāna
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

1 Tortilja
4 ēdamkarotes LUNTER Boloņas mērce ar tofu
50 g Rīvēta LUNTER tofu
1 ēdamkarote sakapāta svaiga koriandra
1 Svaigs čili pipars
1 Tomāts
1/2 sarkanais sīpols
1 ēdamkarote koriandrs

Pagatavošana

1.
Veic produktu pirmsapstrādi – sarīvē tofu, smalki sakapā čili piparu, tomātu noblanšē un smalki sagriež, izņemot sēklas, smalki sagriež sīpolu un sakapā koriandru.
2.
Sajauc vegāno Boloņas mērci kopā ar iepriekš sagatavotajās sastāvdaļām.
3.
Uzsilda tortilju pannā bez taukvielām 15 sekundes no katras puses.
4.
Uzklāj sagatavoto masu uz tortiljas, cieši satin un novieto uz cepešpannas ar šuvi uz leju.
5.
Liek vrapu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 12 minūtes 180 °C.
6.
Pirms pasniegšanas pārgriež vrapu uz pusēm.