Pannā liek jaunos kartupeļus, apslaka tos ar eļļu, pārber ar sāli, sviestu un paprikas pulveri. Liek cepties, pēc 10 minūtēm apmaisa. Cep, līdz kartupeļi ir zeltaini brūni.
3.
Burkānus sagriež četrās daļās gareniski, cukīni sagriež plānās ripiņās, pievieno mazliet eļļas un sāls, novieto uz mazākas cepamās pannas un liek blakus kartupeļiem, tie jācep 10 minūtes.
4.
Vistu aknas nosusina ar papīra dvieli, tām izgriež liekos taukumus un cīpslas. Sīpolus sagriež daiviņās. Ķiplokus nomizo un sagriež šķēlītēs.
5.
Sakarsē pannā nelielu daudzumu eļļas, tai jābūt knapi ieeļļotai. Liek cepties aknas, pievieno ķiploku šķēlītes, viegli pārber sāli un piparus. Cep zeltaini brūnas, apgriež uz otru pusi, pievieno sviestu un sīpolus un turpina cept 3 minūtes. Akniņām jāsanāk ļoti maigām. Pievieno vēl sāli un piparus.
6.
Mazākā bļodiņā liek skābo krējumu, graudainās sinepes, saspiestus ķiplokus, sāli un kubiņos sagrieztus marinētus gurķus.
7.
Aknas pasniedz ar svaigām salātlapām, zeltainiem kartupeļiem, ceptiem dārzeņiem un mērci.