Uz vidēji augstas uguns katlā uzkarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas. Kad tā ir sakarsusi, pievieno sakapātus ķiplokus, sīpolus un halapenjo piparus un cep, līdz tie ir kļuvuši mīksti.
2.
Katlā pievieno veselu vistas krūtiņu, kukurūzu, pupiņas, sasmalcinātus tomātus, svaigo koriandru, kumīnu, čili pārslas, sāli un vistas buljonu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ļauj vārīties vismaz 25 minūtes.
3.
Kad vista gatava, izņem to no katla un ļauj mazliet atdzist. Vistu sasmalcina, izmantojot divas dakšiņas. Kad vista sasmalcināta, to pievieno atpakaļ katlā un vāra vēl 5 minūtes, pēc tam pievieno laima sulu.
4.
Pagatavo tortiljas čipsus. Uzkarsē pannu ar atlikušo olīveļļu, sagriež tortiljas plānās sloksnēs un apcep tās karstā eļļā, līdz tās ir kraukšķīgas.
5.
Čipsus izņem no pannas un novieto uz virtuves papīra dvieļiem, lai notek eļļa.
6.
Zupu pasniedz ar tortiljas čipsiem, sagrieztu avokado un svaigu koriandru.